blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Rolluiken, de stijlvolle en veelzijdige oplossing voor jouw ramen!

Ben jij op zoek naar een Rolluik op maat voor buitenshuis? Dan hebben wij de perfecte opties voor jou. Onze Rolluiken zijn veelzijdig en bieden functie, innovatie en esthetiek in één product. Ze beschermen je niet alleen tegen nieuwsgierige blikken, maar ook tegen overmatig licht.

Waarom zou je kiezen voor Rolluiken voor je ramen?

Rolluiken zijn geweldig om verschillende redenen. Ze zorgen voor privacy, verbeteren de beveiliging, reguleren de lichtinval, besparen energie en verminderen geluidsoverlast. Kortom, een Rolluik brengt veel voordelen mee die je woonervaring naar een hoger niveau tilllen. Onze Rolluiken worden volledig op maat gemaakt en sluiten daarom perfect aan bij jouw ramen!

Is een Rolluik een effectieve keuze voor het isoleren van je raam?

Ja zeker! Rolluiken houden in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Dit komt door het schuimrubber wat in de latjes verwerkt is. De aluminium latten van bieden ook geluidsisolatie. Wil jij meer van onze isolerende raamdecoratie zien? Lees dan deze blog!

Wat voor soort Rolluiken verkopen wij?

Wij verkopen 2 soorten zonweringen, namelijk, standaard Rolluiken en Solar Rolluiken. Onze gewone Rolluiken worden geleverd met een trekkoord wat je links of rechts kunt plaatsen. De Solar collectie werkt op zonne-energie, zelfs wanneer het bewolkt is! Deze kun je bedienen met een afstandsbediening. Op de manier van bedienen na, zijn deze Rolluiken verder het zelfde.

Hoe werken Rolluiken op zonne-energie?

Bekijk onderstaand filmpje voor een korte uitleg van onze Solar Rolluiken!

Welke kleuren zijn er te bestellen?

Wij leveren deze producten in verschillende kleuren. Om deze kleuren en materialen goed in het echt te kunnen beoordelen, raden wij altijd aan gratis kleurstalen te bestellen. Ook werken wij met RAL-nummers! Deze kun je per product terug vinden onder het kopje “voor meer details”.

Hoe weet ik zeker dat ik de juiste maten doorgeef?

Om de juiste maten door te geven raden wij altijd aan onze meetgids stap voor stap te volgen. Wij leveren je bestelling dan precies zoals jij deze hebt doorgegeven. Ook kun je op onze website de montagegidsen terug vinden. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je de zonweringen dient te monteren en hier staan wat illustraties bij!