blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Horren, nieuw van Tuiss!

Wil je insecten buiten houden, maar toch genieten van een frisse bries door je kamer? Bekijk dan onze nieuwe Horren collectie! Hoge kwaliteit en makkelijk installeren!

Wat is een Raamhor?

Raamhorren houden insecten buiten door gaas dat voor het raam geplaatst wordt in een inzetframe of oprolbaar. Dit zorgt ervoor dat vliegen en muggen buiten blijven, terwijl jij geniet van je uitzicht en frisse lucht! Je plaatst deze tussen of over een kozijn, zodat het raam of de deur volledig wordt bedekt door gaas. Dit geeft insecten geen kans om binnen te dringen.

Wat zijn de voordelen van Raamhorren?

Het voornaamste voordeel van Raamhorren: insecten buiten houden! Het kwalitatief hoogwaardig gaas zorgt ervoor dat elk insect buiten blijft. Ook wanneer jij geniet van een windje door je huis met de deur of het raam open! Het gaas heeft een grijze kleur en heeft kleine gaatjes in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat er genoeg wind doorheen komt, maar dat vliegen, muggen of andere insecten buiten blijven.

Welke soort Hor? Raamhor of Rolhor?

Rolhorren kun je eenmalig monteren en heel het jaar gebruiken! Je kan de Rolhor binnen en buiten monteren. Opent je raam naar binnen? Plaats de Hor dan aan de buitenkant van je huis. Opent je raam naar buiten? Plaats de Rolhor dan aan de binnenkant van je huis.

Het laatste voordeel! De Rolhor is super eenvoudig te bedienen door het bedieningskoord! Bedien de Hor volledig naar beneden om insecten buiten te houden. Kortom, functionaliteit gecombineerd met luxe én gemak.

Inzethorren kun je in het muggenseizoen voor het raam plaatsen en eenvoudig weghalen wanneer je wilt.

Witte Hor & Antraciet Hor

Nog een pluspunt! De Rolhor heeft een aluminium cassette beschikbaar in het wit en antraciet. Dit geeft een chique touch in elke kamer. Onze inzethorren hebben en wit aluminium frame.

witte Rolhor met een witte cassette

Waarom kiezen voor Raamhorren?

Als je op zoek bent naar een naar de praktische werking van een Raamhor, maar er ook nog eens mooi uitziet? Kies dan voor de Raamhorren van Tuiss! De vele voordelen zorgen voor dé perfecte keuze als jij je ruimte wilt upgraden en gebruik wilt maken van de effectiviteit van dit product!

Bekijk snel onze collectie & bestel een kleurstaal van het gaas en ontdek de nieuwe collectie Raamhorren thuis!