blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Thermische raamdecoratie, goed voor het milieu en je portemonnee!

Heb jij in de zomer ook zoveel last van de hitte in jouw huis? Met onze thermische raamdecoratie heb je het op de heetste zomerdagen heerlijk koel thuis. Daarentegen heb je in de winter heb je geen last van de vrieskou. Deze isolerende producten zijn speciaal ontworpen om de kou buiten te houden in de winter en de warmte buiten te houden in de zomer. Maar welke raamdecoraties hebben een thermische functie? Wij zetten ze op een rijtje voor je...

Wat zijn Energiebesparende Plissé Gordijnen?

De Plissé Gordijnen zijn één van onze bekendste thermische raamdecoraties. Deze Plissé Gordijnen zijn afgewerkt met een geweldig honingraat stof, waarvan de binnenkant bekleed is met weerkaatsend aluminium dat zorgt voor een thermische werking.

Op zoek naar een energie besparend product, maar wel met genoeg lichtinval? Kies dan voor een Duolight Plissé Gordijn! De Duolight collectie filtert het licht zachtjes, maar geeft wel het isolerende effect waarvoor je je plissé gordijn bestelt!

Wil je je kamer volledig verduisteren én energie besparen? Dit kan uiteraard! Door Onze Duoshade collectie wordt je kamer heerlijk donker en ontwaak je op een zomer ochtend in een koele ruimte.

Slimme honingraat structuur.

Wat zijn Thermische Rolgordijnen?

Als onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan Rolgordijnen, kunnen isolerende Rolgordijnen uiteraard niet ontbreken! Kies voor simpel, maar praktisch! Zo heb je zelfs keuze uit Elektrische Rolgordijnen met een energiebesparende werking.

Wist je dat Rolgordijnen met een thermische voering ook een dimmende werking hebben? Hoewel het een energie besparend product is, laat je rolgordijn altijd nog licht door. Gelukkig houdt het de grootste lichtschitteringen tegen. Daarmee is het geschikt voor alle ruimtes in huis.

Stijlvol en elegant.

Wat zijn isolerende Verticale Lamellen?

Je energie rekening verlagen met verticale lamellen? Het kan allemaal! Aan de ene kant hebben de lamellen een licht filterende werking, waardoor de zon zacht je kamer in schijnt. Aan de andere kant besparen deze speciale lamellen flink wat energie! Dit heeft te maken met de speciale thermische lamellen die 78% van de warmte weerkaatsen. Dat wil zeggen dat het in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de warmte binnen houdt.

Ontdek de voordelen van lamellen.

Kortom met thermische raamdecoratie bespaar je energie, wat goed is voor het milieu en je eigen portemonnee. Uit dit alles blijkt: Ga voor groen, ga voor thermische raamdecoratie!