blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Raamdecoratie trends van 2022

Grijze Dubbele Rolgordijnen

Raamdecoratie is één van de meest essentieele items in een ruimte! Aan de ene kant is het functioneel, aan de andere kant is het decoratief. Ga mee met de trends en upgrade iedere kamer! Benieuwd naar de populairste raamdecoraties en kleuren van 2022? Wij delen ze graag met je…

Donkere raamdecoratie is een populaire keuze

Kies in 2022 voor donkere Houten Jaloezieën! Kleuren, zoals zwart, donkergrijs & antraciet geven een industriële uitstraling. Ook geeft donkere raamdecoratie een warme look! Je ziet tegenwoordig steeds meer donkere accenten in een woon- of slaapkamer, zoals lampen, tafels en banken. Daarom kan en mag raamdecoratie kan in dit rijtje zeker niet ontbreken.

Jaloezieën geven een strakke, moderne touch waar je u tegen zegt. Houten Jaloezieën zijn erg populair. Ten eerste, omdat je met lamellen de lichtinval zelf kunt reguleren. Ten tweede is het belangrijk om zelf de mate van privacy te kunnen bepalen. Je kunt de lamellen volledig sluiten om privacy te creëren. Daarnaast zijn jaloezieën makkelijk schoon te vegen. Je haalt één stofdoek over de lamellen en klaar!

Zijn donkere Houten Jaloezieën niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, bekijk hier de rest van de collectie Houten Jaloezieën.

Decoratief & Functioneel

Stel je eens voor: Elektrische Raambekleding!

Lekker lui in bed blijven liggen, maar toch je raamdecoratie willen bedienen?

2022 draait om gemak! Onze Elektrische Rolgordijnen passen perfect in dit plaatje. Stel je voor, met een afstandsbediening zijn deze Rolgordijnen met 1 druk op de knop te bedienen. Denk daarbij aan het bepalen van verschillende posities, zo heb je binnen no-time je Rolgordijn op je gewenste hoogte hangen!

Wist je dat je meerdere Rolgordijnen kunt afstemmen met slechts 1 afstandsbediening? In totaal 14 Rolgordijnen! Dit maakt het bedienen van meerdere Rolgordijnen appeltje-eitje. Bovendien zijn Elektrische Rolgordijnen een perfecte oplossing voor kinderkamers, omdat je het Rolgordijn zonder koord op en neer laat bewegen. Kortom, voor elke ruimte een uitkomst!

Praktisch & Modern

Tot slot mag velvet Raamdecoratie niet ontbreken

Éen van de meest hippe trends in 2022 zijn velvet Gordijnen. Niet alleen is een velvet stof als een populaire keuze voor raamdecoratie, ook kiezen velen voor een velvet bank of poef en fluwelen stoelen. Stel je eens voor, combineer dat met velvet Gordijnen en het maakt je trendy inrichting helemaal af!

Ons ruime assortiment aan velvet Gordijnen heeft talloze kleuren zodat je altijd een mooie tint vindt die past bij de rest van het kleurenpalet in jouw kamer. Waar wacht je nog op? Bestel snel gratis kleurstalen!

Romantisch & Zacht