blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Raamdecoratie kiezen, waar let je op?

Raamdecoratie is er in vele soorten, kleuren en maten. Daarom is het belangrijk om te bedenken wat voor jou echt belangrijk is. Enerzijds kan het privacy zijn, anderzijds de mate van licht, maar het kan ook allebei. Plus, wat dacht je van de kleur? Naast dat raamdecoratie functioneel is, is het ook nog eens erg decoratief. Belangrijk is, dat je kiest wat bij jou past. Wij helpen je graag!

Houten Jaloezieën

Wil je voor een natuurlijke look gaan? Dan zijn de Houten Jaloezieën echt iets voor jou! Houten Jaloezieën geven een warme en levendige uitstraling aan je interieur. Omdat deze houten raamdecoratie beschikbaar is in verschillende houtsoorten en tinten, past het in ieder interieur.

In een landelijk interieur passen meerdere houtsoorten en kleuren. Als je gaat voor een industriële woonstijl kun je het best kiezen voor een robuuste, ruwe houtsoort. De Scandinavische woonstijl komt goed naar voren wanneer je kiest voor hout dat licht van kleur is. Wat vind je van decoratieve ladderbanden? De stof geeft, in combinatie met hout, nét een warmere sfeer. 

Hoe zit het met de functionaliteit van Houten Jaloezieën? Ten eerste zijn jaloezieën ideaal voor de perfecte balans tussen licht en privacy. Ten tweede zijn Houten Jaloezieën erg duurzaam, dit komt door het sterke materiaal. Als gevolg gaat deze raamdecoratie erg lang mee! Deze raamdecoratie raden wij echter niet aan in vochtige ruimtes of in ruimtes zoals badkamers of keukens. 

Rolgordijnen

De reden waarom Rolgordijnen zo populair zijn is omdat deze erg praktisch zijn. Niet alleen zijn ze eenvoudig te monteren en te gebruiken. Maar ook is de raamdecoratie eenvoudig schoon te houden en vangt het weinig stof. Een ideale keuze voor mensen met allergieën voor stof of huisstofmijt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en voeringen. Zo kun je kiezen voor een verduisterende voering voor in de slaapkamer zodat je kunt genieten van een goede nachtrust en privacy. De lichtfilterende voering is perfect voor de woonkamer waar het licht de kamer nog binnen mag schijnen. Bovendien kun je bij Tuiss kiezen voor Elektrische Rolgordijnen voor extra luxe.

Duo Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen verschillen met normale Rolgordijnen doordat deze uit dubbele stofbanen bestaat. Hierdoor kun je extra spelen met de inkijk en lichtinval. De Duo Rolgordijnen zijn ook gemaakt van polyester. Hierdoor zijn deze eenvoudig schoon te maken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn ideaal voor eenvoudige en geraffineerde look. De horizontale plooien in de stof zorgen voor een knusse uitstraling in je interieur. Ook hier zijn verschillende opties mogelijk; lichtfilterend, verduisterend of thermisch. Het omvat het volledig oppervlak. Je kunt kiezen voor recht paneel of de cascade afwerking. Doordat de raamdecoratie weinig ruimte inneemt, oogt deze raamdecoratie erg luchtig.

Vouwgordijnen zijn niet aan te raden in badkamers aangezien de stof niet goed tegen vochtige ruimtes kan.

Duo Plisségordijnen

Met de Duo Plisségordijnen kun jij het best jouw gewenste lichtinval en privacy regelen. Met de dubbele koorden kun je zelf kiezen hoe hoog of laag jij het gordijn wil hebben. 

De Nacht & Dag Duo Plisségordijnen hebben een lichtfilterende werking aan de bovenkant. Het onderste deel is verduisterend en zeer energiezuinig. Bij deze raamdecoratie is erg veel mogelijk; twee stoffen en twee functies.

Duoshade verduisterende Plisségordijnen zijn de beste keuze voor energiezuinige raamdecoratie. De aluminium gevoerde zakken met honingraatstructuur zorgt ervoor dat je kamer in de winter warm blijft en in de zomer lekker koel.

De Duoshade lichtfilterende Plisségordijnen zorgen ervoor dat de zon je kamer alsnog naar binnen schijnt, en tegelijkertijd kunt genieten van je privacy. Mocht je de koorden willen wegwerken in je interieur, dan is dit geen probleem! Zowel de lichtfilterende als de verduisterende Plisségordijnen kunnen besteld worden met of zonder koord. Met kleintjes thuis is dit een veilige keuze!

De raamdecoratie is geheel waterbestendig. Doordat de raamdecoratie ook tegen vochtige ruimtes kan zijn de Duo Plisségordijnen ideaal in elke ruimte van het huis.

Aluminium Jaloezieën

Het voordeel van Aluminium Jaloezieën is dat deze sterk, robuust en stijlvol zijn. Bovendien zijn deze jaloezieën goed schoon te houden en geven ze een lichte uitstraling aan de kamer. Voor extra stijl en verfijning kun je kiezen uit ons premium assortiment jaloezieën met een keuze aan metallic afwerkingen en ontwerpen.

Verticale Jaloezieën

De Verticale Jaloezieën zijn behalve erg stijlvol, ook ideaal om inkijk te beperken en lichtinval te reguleren. De verschillen texturen en kleuren geven een compleet andere beleving van je kamer. Deze raamdecoratie zijn populair bij schuifpuien, aangezien je zowel de schuifpui als de lamellen opzijschuift. Ideaal voor bij grote ramen.