blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Schroefloze raamdecoratie voor draai/kiep ramen!

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor een draai/kiep raam, waarin je niet kan/mag boren? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Duo Plisségordijnen als oplossing!

Onze collectie schroefloze raamdecoratie bestaat uit Duo Plisségordijnen, zeer geschikt voor draai/kiep ramen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De DuoShade Plisségordijnen voor draai/kiep ramen zijn volledig verduisterend. De stof houdt het licht dus volledig buiten, waardoor je altijd privacy hebt wanneer jij dit wilt. Toch kan je lichtinval creëren zonder inkijk van buiten. Je kan deze Plisségordijnen namelijk bedienen aan de boven- en onderrail. Wil je je volledige raam bedekken? Dat kan! Wil je alleen het midden van je raam bedekken met stof? Zelfs dit is mogelijk. Het is aan jou!

Wil je toch liever licht van buiten naar binnen laten? Kies dan voor de DuoLight Plisségordijnen! De stof filtert het licht zachtjes, zodat je overdag kunt genieten van een prachtige lichtinval en voldoende privacy.

Eenvoudig te bedienen

Wat zijn de voordelen van schroefloze raamdecoratie?

Wanneer je een huis huurt en dus niet mag boren in de kozijnen, is de collectie boorloze raamdecoratie perfect voor jou! Op deze manier kan je de raamdecoratie gemakkelijk monteren en demonteren, zonder sporen achter te laten van boorgaten.

Een ander voordeel van onze Plisségordijnen voor draai/kiep ramen, is dat deze een thermische werking hebben. Perfect voor op hete zomerdagen, maar ook voor koude winters! Ben je benieuwd naar de isolerende werking van dit product, lees dan ook onze blog “Thermische raamdecoratie, goed voor het milieu en je portemonnee!

Tevens is deze raamdecoratie te bestellen in verschillende kleuren. Wil je je interieur een stoere uitstraling geven? Kies dan een donkere tint. Wil je een fris uiterlijk creëren, kies dat een wat lichtere kleur voor een prachtige finishing touch! Ben je benieuwd naar de tint in het echt? Wij snappen dit uiteraard. Je kan gebruik maken van onze gratis kleurstalen service!