blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Hoe kies ik raamdecoratie voor mijn badkamer?

We weten allemaal hoe belangrijk privacy is, of dit nu voor in de woonkamer of slaapkamer is. De badkamer kan in dit rijtje uiteraard niet ontbreken. Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor badkamers en waarom?

Zijn Aluminium Jaloezieën geschikt voor in de badkamer?

Deze vraag kunnen wij snel en gemakkelijk beantwoorden: Ja! Dit is waarom: Aluminium Jaloezieën zijn gemaakt van 100% waterproof en roestvrij materiaal. Het vocht in de badkamer zal dus geen invloed hebben op de kwaliteit van de Aluminium Jaloezie. Ook zijn de Aluminium Jaloezieën super eenvoudig schoon te maken. Voor een snelle schoonmaak beurt, kan je de lamellen met een vochtige doek reinigen. Wil je je Aluminium Jaloezie grondig reinigen? Lees hier dan over in de blog: “Hoe houd je raamdecoratie schoon?“.

Wist je dat de minimale breedte van een Aluminium Jaloezie 250mm is? Zelfs voor kleine badkamer ramen, bieden wij een oplossing!

Kantel je lamellen voor de gewenste privacy

Kan ik PVC Jaloezieën monteren in een vochtige ruimte?

Je kan PVC Jaloezieën zeker gebruiken in de badkamer. De lamellen zijn gemaakt van faux hout. De eigenschappen maken dat je PVC lamellen kunt monteren in de badkamer.

PVC Jaloezieën zijn waterproof, sterk en gaan super lang mee! Omdat de lamellen waterproof zijn, zijn deze perfect voor vochtige ruimtes. Ook zijn de PVC Jaloezieën onderhouds vriendelijk. Gebruik een vochtige doek om de lamellen te reinigen of stof te verwijderen.

Wist je dat ladderbanden zorgen voor meer privacy? Deze bedekken de gaatjes in de jaloezie, waardoor je lichtinval kunt beperken.

Zachte frisse uitstraling met PVC Jaloezieën

Zijn alle Rolgordijnen geschikt voor badkamers?

Helaas zijn niet alle Rolgordijnen uit onze collectie geschikt voor de badkamer. Omdat deze simpelweg niet gemaakt zijn van vochtbestendig materiaal. Gelukkig hebben wij genoeg Rolgordijnen in onze collectie die je hier wél voor kunt gebruiken!

Onze 100% PVC Rolgordijn zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Je kan deze Rolgordijnen zelfs direct naast de douche gebruiken! Kortom, de ideale keuze!

Het materiaal, gemaakt van 100% PVC, is volledig spatwaterproof. In combinatie met de verduisterende stof, krijgt jouw badkamer de nodige hoeveelheid privacy!

Verduisterend & spatwaterproof

In deze blog heb je gelezen dat er, gelukkig, genoeg opties zijn om jouw badkamer te decoreren met raamdecoratie. Waar wacht je nog op? Bestel snel je kleurstalen en bekijk de kleur & het materiaal thuis!