blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Grote ramen? Kies deze raamdecoratie!

Heb jij grote ramen en ben je benieuwd welke raamdecoratie je het beste kunt aanschaffen? Wij laten je deze zien!

Wat dacht je van gordijnen voor grote ramen?

Gordijnen kunnen wij in een maximale grote van 5000 mm maken. Wij bieden verschillende stoffen met verschillende opties. Kies voor een Ring Gordijn met de optie tussen messing of nikkel ringen. Wil je je interieur een stijlvolle uitstraling geven? Ga dan voor Dubbele Plooi Gordijnen! Waar een Dubbele Plooi Gordijn een klassieke touch geeft, zal een ring gordijn een stoere uitstraling geven aan je ruimte!

Een tweede optie: Wave Gordijnen! De gordijnstof kan je bevestigen aan onze meegeleverde rail! Zo krijg je een prachtig golvend gordijn! Wie wilt dat niet?

Wil je een transparant gordijn voor een prachtige lichtinval? Ga dan voor Voile Gordijnen! Deze stof laat veel licht toe in je huis, maar stopt de felle schittering en maakt het tegelijkertijd mogelijk om een blik te werken op de buitenwereld.

Wil je liever een gordijn die wat meer licht tegen houdt? Maak dan keuze uit een ongevoerd, lichtfilterend of verduisterend gordijn, dit maakt deze optie perfect voor zowel woonkamers als slaapkamers! Al met al, zijn gordijnen een uitstekende keuze voor brede ramen!

Een bekende oplossing voor brede ramen: Verticale Jaloezieën.

Heb je een raam van maximaal 5182 mm breed? Ga dan voor Verticale Lamellen! De Verticale Jaloezieën is de breedste maat verkrijgbaar op onze website. Kortom, de nummer 1 keuze als je raamdecoratie wilt bestellen voor brede ramen.

De Verticale Jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende opties: lichtdoorlatend, verduisterend, thermisch en Pvc-lamellen.

Wanneer je genoeg lichtinval wilt creëren, maar toch privacy wilt behouden. Ga dan voor lichtfilterende lamellen. Wil je je kamer verduisteren? Kies dan voor de verduisterende lamellen & kantel de lamellen voor een perfecte lichtinval!

Wil je het licht binnenlaten, maar de kou of warmte ook? Dan zijn de thermische lamellen de beste keuze! Hier lees je meer over in de blog: Thermische raamdecoratie, goed voor het milieu en je portemonnee!

Hard Pvc-lamellen zijn wat de kwaliteit betreft uitstekend, omdat deze gemaakt zijn van 100% hard PVC. De Pvc-lamellen hebben een verduisterende werking en geven je kamer een luxe touch!

Paneel Gordijnen zijn fantastisch voor brede ramen!

Panelen zijn verticale stroken die je kunt opvouwen naar jouw gewenste kant. De breedte van de panelen verschillen per totale breedte maat.

Wij maken Paneel Gordijnen in een maximale breedte van 4500 mm. Beschikbaar in verschillende kleuren en transparantie. Ga je voor een Paneel Gordijn met een verduisterende stof of een Paneel Gordijn met een lichtdoorlatende werking? Paneel Gordijnen zijn een geweldige oplossing voor brede (schuif)ramen. Bovendien kies je ervoor om de panelen naar links, rechts of beide kanten op te schuiven.

Wist je dat Paneel Gordijnen ook Japanse Paneel Gordijnen genoemd worden?

Privacy Jaloezieën om grote ramen te bedekken!

Heb je een raambreedte tot 4800 mm? Overweeg dan Privacy Jaloezieën als raamdecoratie! Schakel tussen licht en privacy in 1 handomdraai! De jaloezie met meerdere functies is perfect voor openslaande terrasdeuren naar de tuin. Je kan zelfs door de stof heen lopen!

Er is genoeg keuze van helder wit tot licht grijs!

Kies je liever een ander product voor je grote raam? Dat is uiteraard ook mogelijk! Deel je totale breedte door 2 of 3 (afhankelijk van je raam/ramen). Op deze manier kan je ook andere producten bestellen voor je brede raam!

Kort samengevat: Er is genoeg keuze voor je raampartij!