blog-logo
5 Star Rating

5 Jaar Garantie

Sample logo

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Van Gogh Museum × TUISS Raamdecoratie!

Ben jij net zo fan van de werken van Van Gogh als wij? Samen met het Van Gogh Museum® hebben wij een collectie ontworpen met de bekendste designs van Van Gogh! Verkrijgbaar in rolgordijnen, vouwgordijnen & gordijnen.

De collectie van Van Gogh!

Ontdek ons assortiment raamdecoratie gecombineerd met de prachtige kunstwerken van Van Gogh. De kunstwerken zijn verkrijgbaar in vouwgordijnen, rolgordijnen en gordijnen. Wij mogen de volgende ontwerpen met trots presenteren:

De kunstwerken van Van Gogh zijn beschikbaar in verschillende stoffen, zoals velvet, linnen, faux zijde & polyester. Kies uit verschillende voering sopties voor bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer. Bovendien kan je keuze maken uit verschillende kleuren voor elk type interieur! Combineer een rustige ambiance in je inrichting met een luxe antiek rood vouwgordijn of stijlvolle marine blauwe gordijnen.

De ontwerpen zullen jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor de decoratieve waarde geven waar je van droomt!

Vincent zijn ontwerpen:

Het Amandelbloesem Linnen Turquoise Dubbele Plooi Gordijn:

Grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht is een van Vincent zijn favoriete onderwerpen. Dit ontwerp is een teken van nieuwe leven, omdat de amandelboom vroeg in het voorjaar bloeit. De Japanse prentkunst inspireerde Van Gogh voor de plaatsing van de boom in het beeldvlak. Ook hij maakte scherpe omlijningen.

In combinatie met de lichtfilterende voering laat je het licht zachtjes je kamer binnenkomen, maar worden de felste licht schitteringen tegen gehouden. Perfect voor ruimtes, zoals woonkamers, kantoren of speelkamers.

Het Amandelbloesem Schets Velvet Zwart Rolgordijn :

Dit ontwerp is geinspireerd door de Amandelbloesem. Desondanks is dit een onmisbaar kunstwerk in onze collectie. De zwarte kleur gecombineerd met de gouden lijnen geeft jouw ruimte een fantasierijke touch. De thermisch verduisterende voering is perfect als je energie wilt besparen!

Landschap Met Huizen Linnen Beige Wave Gordijn:

De reden voor het ontwerp van het Landschap met Huizen is, omdat Vincent het landschap rond Auvers-sur-Oise in Frankrijk prachtig vond. Er waren destijds nog oude boederijen met rieten daken, dit maakte het landschap enorm schilderachtig.

De thermische verduisterende voering achter de prachtige print zorgt ervoor dat het licht van buiten volledig wordt geblokkeerd. Je kan dus optimaal genieten van een donkere ruimte voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of kinderkamer!

Het Landschap Met Huizen Linnen Blauw Rolgordijn:

Vincent tekende rieten huizen met golvende contouren. Hij maakte eerst een ondertekening met potlood. Op sommige plekken zijn de potloodlijnen nog te zien, hij volgde namelijk tijdens het schilderen de potloodlijnen niet geheel precies.

Het Zonnebloem Linnen Oker Dubbele Plooi Gordijn:

Vincent heeft in totaal vijf grote doeken met zonnebloemen in een vaas geschilderd. Hij maakte deze in drie tinten geel. Hiermee liet hij zien dat het mogelijk was om een beeld te ontwerpen met talloze variaties van 1 kleur, zonder het verlies van overtuigingskracht.

De zonnebloemschilderijen hadden een bijzondere betekenis voor Van Gogh. Ze brachten ‘dankbaarheid’ over.

Het doel van onze samenwerking met het Van Gogh Museum®, is om iedereen te kunnen laten genieten van de originele kunstwerken van Van Gogh. En dat voor elke portemonnee!

Wil jij een echt kunstwerk voor je raam? Neem dan een kijkje bij de Van Gogh collectie en geef je ruimte een artistieke uitstraling!

CREDITS
fotografie: Daniëlle Siobhán
styling: Monique van der Reijden
productie: the qut agency